Dikkat : Bu fuarın tarihi geçti.Fuar sona ermiştir.

Fuarın bir sonraki tarihini ve daha detaylı bilgilerini organizatörün web sitesinden öğrenebilirsiniz!
fuarlar arasında rahatça dolaşın
fuar resmi

PSI Dusseldorf

Uluslararası Promosyon Urunleri, Reklamcilik Fuarı
09~11 Ocak 2024  |  ALMANYA - Düsseldorf
ALMANYA- Düsseldorf
Fuar Kodu :
572
Fuar Tarihleri :
09~11 Ocak 2024
09.01.2024 - 11.01.2024
ss
fuarı hatırlat
Ülke - Şehir :
ALMANYA - Düsseldorf harita-map En iyi Düsseldorf otellerini görün Anlık Düsseldorf uçak seferlerini görün
Sektör :
Reklam
Ürünler :
Reklamcılık,Masa üstü takımları, tablolar, özel ürünler, takvimler, aksesuarlar, hesap makineleri, promosyon ürünleri, anahtarlıklar, genel ahşap ürünleri, metal ürünler, cam eşyalar, seramik hediyelik eşyalar, porselen ürünler, duvar ve masa saatleri, kozmetik ürünler, altın ve gümüş hediyelik eşyalar, aydınlatma gereçleri, bayrak ve flama çeşitleri, tekstil promosyon ürünleri, çantalar, şapka ve bereler, deri ürünler, havlu ve ev tekstili promosyon ürünleri, elektronik eşyalar, promosyon CD ve DVD çeşitleri, ev elektroniği, TV ve radyo çeşitleri, hediyelik eşyalar, kağıt ürünleri, dekoratif malzemeler ve promosyon çeşitleri, şemsiye ve yağmurluk çeşitleri, kırtasiye ürünleri, ajanda ve bloknotlar, kalem ve defter çeşitleri, panolar, plastik kırtasiye ürünleri, oyuncak çeşitleri, kalemlikler, zarf, zımba ve yapışkan not kağıtları, kartvizitlik ve fihrist çeşitleri.
Organizatör :
Messe Düsseldorf
Web :
www.psi-messe.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.
fuar-vidyosu
Teşvikler :
Teşvikli İŞ & FUAR Gezileri için Uygulama Usul ve Esaslar.!!
Email :
info@fuartakip.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.