Dikkat : Bu fuarın tarihi geçti.Fuar sona ermiştir.

Fuarın bir sonraki tarihini ve daha detaylı bilgilerini organizatörün web sitesinden öğrenebilirsiniz!
fuarlar arasında rahatça dolaşın
fuar resmi

Garmentech 2024

Bangladeş Uluslar arası Konfeksiyon ve Tekstil Makineleri ve Aksesuarları Fuarı
11~14 Ocak 2024  |  BANGLADES - Dhaka
BANGLADES- Dhaka
Fuar Kodu :
3032
Fuar Tarihleri :
11~14 Ocak 2024
11.01.2024 - 14.01.2024
ss
fuarı hatırlat
Ülke - Şehir :
BANGLADES - Dhaka En iyi Dhaka otellerini görün Anlık Dhaka uçak seferlerini görün
Sektör :
Tekstil Makinaları
Ürünler :
Konfeksiyon ve Tekstil makine, ekipman ve aksesuarları. Otomasyon sistem, makine ve aksesuarları; Buhar kazanları; CAD/CAM/CIM sistemleri; Kimyasallar ve boyalar; Bilgisayar yazılımları; Kumaş katlama makineleri; Kumaş kesme ve serme makineleri; Delme makineleri; Dantel makineleri; Tutturma makineleri; Son işlem ve terbiye ekipmanları; Yapıştırma ütüleri, yapıştırma makineleri; Konfeksiyon ve kumaş aksesuarları; Kanca, kuş gözü, perçin, düğme, kopça ve çıtçıtlar; Astarlama; Ütüleme ve buhar ekipmanları; Bıçak ve makaslar; Bıçak ve makas bileme ekipmanları; Etiketleme makineleri; Yıkama makine ve ekipmanları; Deri konfeksiyon makineleri; Üsttane dikiş makineleri; Paketleme ekipmanları; Cep dikiş makineleri; Yorgan makineleri; Ev ve sanayi tipi dikiş makineleri; Dikiş makine motor, kontrol sistemi, ekipman ve parçaları; Dikiş iplik ve iğneleri; Deriler, kumaşlar, deri ve sentetik malzemeler; Serme ve sarma makineleri; Depolama ve nakliye sistemleri; Numune üretim sistemleri. Yardımcı Tekstil ve Konfeksiyon makine, ekipman ve aksesuarları. Beyazlatma ve yıkama makineleri; Boya ve kimyasallar; Dantel makine ve ekipmanları; Keçe iğneleri; Isı transfer ekipmanları; Muayene, kontrol, ölçüm ve katlama makineleri; Yıkama ekipmanları; Test ekipmanları ve kalite kontrol. Aksesuar ve hizmetler Fermuarlar; Düğmeler; Dikiş iplikleri; Dantel iplikleri; Dikiş iğneleri; İlgili hizmetler
Organizatör :
Zak Trade
Web :
garmentechdhaka.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.
Teşvikler :
Teşvikli İŞ & FUAR Gezileri için Uygulama Usul ve Esaslar.!!
Email :
info@fuartakip.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.