Dikkat : Bu fuarın tarihi geçti.Fuar sona ermiştir.

Fuarın bir sonraki tarihini ve daha detaylı bilgilerini organizatörün web sitesinden öğrenebilirsiniz!
fuarlar arasında rahatça dolaşın
fuar resmi

SibWood Expo

Sibirya Ormancılık ve Ağaç İşleme Endüstrisi Fuarı
18~20 Ekim 2022  |  RUSYA - Irkutsk
RUSYA- Irkutsk
Fuar Kodu :
24992
Fuar Tarihleri :
18~20 Ekim 2022
18.10.2022 - 20.10.2022
ss
fuarı hatırlat
Ülke - Şehir :
RUSYA - Irkutsk En iyi Irkutsk otellerini görün Anlık Irkutsk uçak seferlerini görün
Sektör :
Mobilya
Ürünler :
ORMANCILIK: Orman yönetimi için ekipman ve teknolojiler, ağaç kesme ekipmanı ve makineleri, orman taşımacılığı için ulaşım araçları, ormancılık için araç ve gereçler, ölçme ve kayıt için alet ve cihazlar, kontrol tesisleri. AHŞAP İŞLEME EKİPMANLARI. Kereste fabrikaları, ağaç kesme makineleri ve ekipmanları. Orman ürünleri üretimi için donatım. Klima ve telafi edici ahşap yaşlandırma için donatım. Ağaç işleri için alet ve gereçler. Robotik. AHŞAP EV İNŞAATI. Ahşap evlerin tasarımı ve yapımı. Ahşabın korunması, cilalanması ve bakımı (boya ve cila malzemeleri, yapıştırıcılar, sızdırmazlık malzemeleri, ahşap koruma). Ekipman ve mühendislik sistemleri. YENİ! MOBİLYA İMALATI. Ekipmanlar, makineler, aletler. Mobilya bağlantı parçaları ve bileşenleri, döşeme ve boya ve cila malzemeleri, mobilya üretimi için malzemeler ve yeni teknolojiler, otomasyon programları. ORMAN ÜRÜNLERİ. Odun ve odun atığı, kağıt hamuru ve kağıt ürünlerine dayalı inşaat ve kaplama malzemeleri. AHŞAP ATIKLARININ İŞLENMESİ. Biyoyakıt üretimi için donatım (yakıt briketleri, peletler (granüller)). Odun atıklarının hazırlanması, taşınması ve depolanması için donatım. BAŞKA. Yatırım ve kiralama yapıları, bankalar, danışmanlık. Yazılım. Bilim ve mesleki eğitim. Ağaç işleme (ve mobilya) endüstrisi üzerine literatürde uzmanlaşmış yayınevleri.
Organizatör :
SibExpoCentre
Web :
sibexpo.ru/en/events/sibwoodexpo2022.html
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.
Teşvikler :
Teşvikli İŞ & FUAR Gezileri için Uygulama Usul ve Esaslar.!!
Email :
info@fuartakip.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.