Dikkat : Bu fuarın tarihi geçti.Fuar sona ermiştir.

Fuarın bir sonraki tarihini ve daha detaylı bilgilerini organizatörün web sitesinden öğrenebilirsiniz!
fuarlar arasında rahatça dolaşın
fuar resmi

RosBuild 2024

Rus İnşaat Haftası. Uluslararası İnşaat ve Kaplama Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı
27 Şubat ~ 01 Mart 2024  |  RUSYA - Moskova
RUSYA- Moskova
Fuar Kodu :
24926
Fuar Tarihleri :
27 Şubat ~ 01 Mart 2024
27.02.2024 - 01.03.2024
ss
fuarı hatırlat
Ülke - Şehir :
RUSYA - Moskova harita-map En iyi Moskova otellerini görün Anlık Moskova uçak seferlerini görün
Sektör :
Yapı İnşaat
Ürünler :
Tasarım, BIM teknolojileri, BT çözümleri / Akıllı yaşam, mimari bürolar, mühendislik şirketleri, Yapı, İnşaat malzemeleri ve ekipmanları, Yapısal sistemler, Yalıtım malzemeleri, çatı kaplama cepheler, Pencereler. kapılar, Metal yapılar. Metal ürünleri, Prefabrik yapılar, Ahşap evlerin tasarımı ve inşaatı, Ahşap koruma ürünleri, Banyalar. saunalar, şömineler. sobalar, Sert peyzaj öğeleri, Bakım onarım, Mühendislik sistemleri, Yardımcı ölçüm sistemleri, Konut ve kamu hizmetleri, Enerji verimli teknolojiler, pasif ev, Son işlem ve onarım, Banyo armatürleri ve mobilyaları, Seramik karolar. Taşlar, Duvar kağıdı. Paneller. pervazlar, Boyalar ve dekoratif kaplamalar, Elektrik Mühendisliği. Aydınlatma. LED, döşeme, İç kumaşlar, Geri dönüşüm/çevre teknolojileri, Finansman ve iş hizmetleri, İpotek Kamu-özel ortaklığı, Fiyatlandırma ve kodlama, Eğitim. Nitelikler, Lojistik. Depo hizmetleri
Organizatör :
Expo Centre
Web :
rosbuild-expo.ru/en
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.
Teşvikler :
Teşvikli İŞ & FUAR Gezileri için Uygulama Usul ve Esaslar.!!
Email :
info@fuartakip.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.