Dikkat : Bu fuarın tarihi geçti.Fuar sona ermiştir.

Fuarın bir sonraki tarihini ve daha detaylı bilgilerini organizatörün web sitesinden öğrenebilirsiniz!
fuarlar arasında rahatça dolaşın
fuar resmi

Stone QD 2016

Çin Qingdao Uluslararası Doğaltaş Ürünleri ve Makine Fuarı
16~19 Temmuz 2016  |  ÇİN - Qingdao
ÇİN- Qingdao
Fuar Kodu :
4434
Fuar Tarihleri :
16~19 Temmuz 2016
16.07.2016 - 19.07.2016
ss
fuarı hatırlat
Ülke - Şehir :
ÇİN - Qingdao En iyi Qingdao otellerini görün Anlık Qingdao uçak seferlerini görün
Sektör :
Mermer
Ürünler :
Mermer, granit, kumtaşı, kireçtaşı, kuvars, gritstone ve barut. Plaka: doğal döşeme, mermer döşeme, granit döşeme, slabstone, kumtaşı levha, kompozit levha, çevre döşeme, suni taş döşeme (mozaik, Microlite, cryst-paneli, katı yüzey, kültürel taş); Taş oymalar: taş oymacılığı (figür, hayvan, Buda, kabartma bir figür), taş yazıt ürünleri (stel, pencere, kapı, mobilya ve taş dekorasyon ürünleri), mezarları ve anıtları, peyzaj, insan yapımı kumtaşı, taş döşeli bahçe taş vb; Dekoratif ürünler: çakıl, kör taş, archaized taş, kültür taş, peyzaj taş, mantar taş gibi Bağıl makine ve ekipman: elmas tel testere, testere, el testeresi, ultra-ince testere donanımları, aşındırıcı parlatma ekipmanları, su jeti kesim makinesi, kesme makinesi, Kalınlık, makine parlatma, iletim sistemi, elmas takım, kenar parlatma makinesi, makine oyma, kum-sparyed taşlama aracı alev kesme makinası, madencilik ekipmanları, sondaj ve çatlaklar donanımları, hava kompresörü, kaya delme makinesi, yükleyici, yavaş hareket vinç vb Bakım ve aksesuarlar: taş bakım ekipmanları ve ürün, temizlik ürünü, koruma ve yenileme, taş dekoratif ürün, yapıştırıcı, aşındırıcı, vb
Organizatör :
QICC
Web :
www.stonefairchina.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.
fuar-vidyosu
Teşvikler :
Teşvikli İŞ & FUAR Gezileri için Uygulama Usul ve Esaslar.!!
Email :
info@fuartakip.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.