Dikkat : Bu fuarın tarihi geçti.Fuar sona ermiştir.

Fuarın bir sonraki tarihini ve daha detaylı bilgilerini organizatörün web sitesinden öğrenebilirsiniz!
fuarlar arasında rahatça dolaşın
fuar resmi

FLOWEXPO

Uluslararası Vanalar, Boru hatları, Akışkan Engineerings ve Proses Endüstrileri Ticaret Fuarı
29 Haziran ~ 01 Temmuz 2022  |  ÇIN - Guangzhou
ÇIN- Guangzhou

Bu fuar yayında değil!

Fuar Kodu :
4400
Fuar Tarihleri :
29 Haziran ~ 01 Temmuz 2022
29.06.2022 - 01.07.2022
ss
fuarı hatırlat
Ülke - Şehir :
ÇIN - Guangzhou harita-map En iyi Guangzhou otellerini görün Anlık Guangzhou uçak seferlerini görün
Sektör :
Makina ve Teknik
Ürünler :
Sürgülü Vanalar , Kelebek vanalar , Glob Vanalar , Top ve fiş vanalar, Diyafram vanalar , Diğer shut-off vanalar Vanaları kontrol , Regülatörler ve kontrol vanaları , Basınç, sıcaklık ve seviye limiti vanalar , Ayırıcılar ve deşarjlar , Parçaları , Kompansatörler boru ve bağlantı cihazları , Vana aktüatörler , Özel endüstriyel veya benzeri kullanım için vanalar , Üretim ve su dağıtım ve kanalizasyon su için valf , Gaz, ham petrol ve ham petrol destillation ürünleri için boru hatları için valfler, Belediye gaz dağıtım için valfler , Bölge ısıtma vanaları , Kimya endüstrisi için vanalar , Ilaç endüstrisi için vanalar , Konvansiyonel santralı için vanalar , Gemi için vana-sanayi bina , Soğutma tesisleri ve ısı pompaları için valfler , Içecek ve yiyecek için vanaları endüstriyel, Yangın söndürme vanaları , Kaplar ve tanklar için vanalar, Diğer endüstriyel kullanımlar için vanalar , Ev aletleri ve benzeri tesisler kullanım için vanalar , sıhhi vanalar , Binalarda su temini için vanalar, ısıtma, klima ve havalandırma için vana ve düzenleyen donanımları aletleri , Içi gaz tesisatları için vana ve gaz aletleri, Laboratuvar ve tıbbi cihazlar için vanalar , Tarım ve benzeri amaçlar için vanalar , Çok Vanalar Vanalar ya da Doğrusal Hareket açmak , Gate Vana , Glob Vana , Pinch Vana , Diyafram Vana , İğne Vana , DÖNEM DÖNÜŞ VANALARI VEYA DÖNER , Plug Vana , Küresel Vana , Kelebek Vana , SELF-actuated VANALAR , Çek Valf , Basınç Valfi , KONTROL VANALARI , Vanalar akışının doğru Oranı kontrolü sağlamak için tasarlanmıştır , Güç aktüatörler , Vana Konumlama , Diğer aksesuarlar , ÖZELLİKLER VANALAR , Madde ve gerekli debi ele alınması, Gereksinim valf kontrolü ve / veya bir şekilde akışını kapatmak hizmet koşulları talep etti. Vanası yeteneği maksimum basınç ve sıcaklık çalışma dayanacak şekilde. Vanası yeteneği korozyon veya erozyon tarafından saldırıya karşı. Aktüatör gereksinimleri varsa. Bakım ve onarım gereksinimleri. ORTAK ÇEŞİTLERİ MOTOR BÖLÜMÜ Manuel Actuator Hidrolik ve Pnömatik Aktüatörler Elektrik Actuator
Organizatör :
Flow Expo
Web :
www.flowexpo.org/en
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.
Teşvikler :
Teşvikli İŞ & FUAR Gezileri için Uygulama Usul ve Esaslar.!!
Email :
info@fuartakip.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.