Dikkat : Bu fuarın tarihi geçti.Fuar sona ermiştir.

Fuarın bir sonraki tarihini ve daha detaylı bilgilerini organizatörün web sitesinden öğrenebilirsiniz!
fuarlar arasında rahatça dolaşın
fuar resmi

AGROKOS

Gıda ve İçecek ve Gastronomi Fuarı
20~22 Ekim 2016  |  KOSOVA - Prishtina
KOSOVA- Prishtina
Fuar Kodu :
3729
Fuar Tarihleri :
20~22 Ekim 2016
20.10.2016 - 22.10.2016
ss
fuarı hatırlat
Ülke - Şehir :
KOSOVA - Prishtina En iyi Prishtina otellerini görün Anlık Prishtina uçak seferlerini görün
Sektör :
Gıda
Ürünler :
Süt, Et, Deniz Ürünleri, Meyve ve sebze, confectionary ürünleri, baharat,Agro-girişleri - tohum, gübre, pestisitler, Sera, Sera, Çiftlikler, Hayvanlar, hayvan,Ekipman ve teknoloji: Food processing, packing, labeling, quality control and monitoring, cooling and heating, conserving and transporting, greenhouse, forest, irrigation and drainage Gıda işleme, paketleme, etiketleme, kalite kontrol ve izleme, soğutma ve ısıtma, conserving ve taşıma, sera, orman, sulama ve drenaj,Otel ve gastronomi için Ekipmanları,İçki, Su, Kahve, Çay, Beers, Beer Festival, Biralar, Bira Festivali, Wines other alcoholic drinks and spirits, Şaraplar diğer alkollü içecekler ve alkollü içkiler, Equipments and technology for: Ekipman ve teknoloji: Drink production, filling, packing, labeling, İç üretim, dolum, paketleme, etiketleme, Quality control, monitoring systems, Kalite kontrol, izleme sistemleri, Drink conserving and transportation, etc. İçecek conserving ve ulaşım
Organizatör :
Ceokos
Web :
www.kosovafair.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.
Teşvikler :
Teşvikli İŞ & FUAR Gezileri için Uygulama Usul ve Esaslar.!!
Email :
info@fuartakip.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.