Dikkat : Bu fuarın tarihi geçti.Fuar sona ermiştir.

Fuarın bir sonraki tarihini ve daha detaylı bilgilerini organizatörün web sitesinden öğrenebilirsiniz!
fuarlar arasında rahatça dolaşın
fuar resmi

Bakery China 2020

Çin Fırıncılık ve Şekerleme Fuarı
21~24 Temmuz 2020  |  ÇİN - Sangay
ÇİN- Sangay

Bu fuar yayında değil!

Fuar Kodu :
24758
Fuar Tarihleri :
21~24 Temmuz 2020
21.07.2020 - 24.07.2020
ss
fuarı hatırlat
Ülke - Şehir :
ÇİN - Sangay harita-map En iyi Sangay otellerini görün Anlık Sangay uçak seferlerini görün
Sektör :
Gıda
Ürünler :
Pişirme maddeler, hammadde ve malzemeyi Pişirme, Pişirme katkı maddeleri ve koruyucular, Pişirme doldurma, kek süslemeleri, Pişirme ekipmanları, Pişirme ekipmanları, Pişirme kalıpları, Fırınlar ve aksesuarları, Pişirme işleme, Mooncake ve Mooncake üretimi, Pasta ve pasta üretimi, Şeker ve şeker üretimi, Dondurma ve dondurma üretimi, Aperatif ve tadımlık üretimi, Kahve ve kahve makineleri, işleme pişirme ve Ar-Ge teknolojileri, Pişirme ambalajlama çözümleri, Pişirme ambalaj malzemeleri, Ekipman ve pişirme ambalaj cihazlar, Pişirme ambalaj tasarımı, Pişirme sektöründeki diğer yardımcı içerikleri, Laboratuar ve ölçü aletleri, Ekran, depolama ve soğuk hava dolapları, Gastronomi ve Catering, Bilişim Teknolojileri, Montaj ve dükkanlar için mobilya, Lojistik,
Organizatör :
Reedexpo
Web :
www.bakerychina.com/en
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.
Teşvikler :
Teşvikli İŞ & FUAR Gezileri için Uygulama Usul ve Esaslar.!!
Email :
info@fuartakip.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.