Dikkat : Bu fuarın tarihi geçti.Fuar sona ermiştir.

Fuarın bir sonraki tarihini ve daha detaylı bilgilerini organizatörün web sitesinden öğrenebilirsiniz!
fuarlar arasında rahatça dolaşın
fuar resmi

Led China

Led Aydınlatma Fuarı
26~28 Şubat 2024  |  ÇİN - Shenzhen
ÇİN- Shenzhen
Fuar Kodu :
24573
Fuar Tarihleri :
26~28 Şubat 2024
26.02.2024 - 28.02.2024
ss
fuarı hatırlat
Ülke - Şehir :
ÇİN - Shenzhen harita-map En iyi Shenzhen otellerini görün Anlık Shenzhen uçak seferlerini görün
Sektör :
Elektrik
Ürünler :
Led China: LED, LED Chip, Dot matrix, Nümerik tüpler, LED kontrol Sistemleri, IC, Her boyutta LED Ekranlar, MEsaj panoları, LED Neon, LED aydınlatma, şehir, bina, iç ve dış mekan aydınlatm. Cep telefonu, MP3 player, TFT-LCD, PDA, Tıbbi cihazların ekran aydınlatmaları. İmalat, kurulum, test ve bakım ekipmanları. Organik LED, Lazser Diyod, Electro Aydınlatma, Laser algılayıcılar

Neon China: Neon ışık, Neon Trafo, Neon yüksek gerilim kablolar, Neon ekipmanları, üretim, test, kurulum ve bakım ürünleri.

Sign Show: En son teknoloji ve geniş format yazıcı, baskı ekipmanları, mürekkep, medya, lazer, gravür, akrilik panel, sergi ve teşhir ekipmanları, lightboxlar, tabela, LED ekran dahil olmak üzere ürünlerin vitrine toplandı LED aydınlatma, vb Featuring tüm sanayi tedarik zinciri kapsayan en kapsamlı sergi
Organizatör :
Trust Exhibition
Web :
www.ledchina.com/en/
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.
Teşvikler :
Teşvikli İŞ & FUAR Gezileri için Uygulama Usul ve Esaslar.!!
Email :
info@fuartakip.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.