Dikkat : Bu fuarın tarihi geçti.Fuar sona ermiştir.

Fuarın bir sonraki tarihini ve daha detaylı bilgilerini organizatörün web sitesinden öğrenebilirsiniz!
fuarlar arasında rahatça dolaşın
fuar resmi

Agroprodmash Moskova

Uluslararasi Gida Isleme Teknolojileri ve Ambalaj Fuari
09~13 Ekim 2023  |  RUSYA - Moskova
RUSYA- Moskova
Fuar Kodu :
22860
Fuar Tarihleri :
09~13 Ekim 2023
09.10.2023 - 13.10.2023
ss
fuarı hatırlat
Ülke - Şehir :
RUSYA - Moskova harita-map En iyi Moskova otellerini görün Anlık Moskova uçak seferlerini görün
Sektör :
Gıda
Ürünler :
Ekipman ve gıda ve içecek üretimi için teknolojiler, Kesim ekipmanı, ön et işleme, Et işleme ve sucuk üretimi için donatımı, Kümes hayvanları yetiştirme ve işleme Ekipman ve süt ve peynir üretimi için birimler, Işleme tahıl ve un, ekmek ve makarna üretimi için donatım, Şekerleme ekipmanları, Işleme yağlı tohumlar ve bitkisel yağ üretimi için donatım, Meyve ve sebze işlenmesi için donatımı, Konserve gıda üretimi için donatımı korur, Dondurma üretimi için donatım, Alkollü içecekler, bira ve meşrubat üretimi için donatım, Bebek maması üretimi için donatım, Fonksiyonel ve diyet gıda üretimi için donatım, Kahve, çay ve tütün işleme için donatım, Uçtan uca mühendislik çözümleri, Gıda işleme Otomasyon, Malzemeler, katkı, baharat, muhafazaları. Üretim ve uygulama teknolojileri, Ambalaj ekipman ve materyaller. Ağırlık ekipman, Ambalaj malzemeleri ve sarf malzemeleri, Yiyecek ve içecek ambalajları için teknoloji ve ekipman, Cihazları porsiyonlama, Şişeleme, ön paketleme, Ağırlık ekipman ve sistemleri, İşaretleme ve etiketleme, Test ve analitik ekipmanları, Laboratuar ekipmanları, Test ekipmanları, Soğutma ekipmanları, Ticari buzdolapları, dondurucular, buz çözücüler, Soğutma ve kompresör üniteleri, Havalandırma ve A / C sistemleri, Ticari donatım, HoReCa, Ticari donatım, catering donanımları (barlar, restoranlar, fast-food), Mağazalar, kafeler ve pastaneler, sokak gıda ve mobil catering ekipmanları, parçaları ve mobilyalar, Depo ve üretim lojistiği, Depo ekipmanları, yükleme ekipmanları, Depolama ve taşıma makinaları ve ekipmanları, Konveyör sistemleri, Mesleki sanitasyon, temizlik ekipmanları, deterjanlar, Ticari döşeme, Agroprodmash-Complekt Sergisi: bileşenler, makine ve gıda üretimi için malzemeler, Bileşenleri, makine ve gıda üretimi için malzemeler, Gıda üretimi için metal. Borular, bağlantı parçaları, Pompalar, pompalama ekipmanları, Su temini sistemleri, su arıtma ekipmanları, vanalar, boru hattı ekipmanları. Tanklar ve gemiler, Isıtma ve hava mühendisliği. Elektrik ekipman ve ürünler, BT, gıda sektörü için yazılım, uçtan uca çözümler ve hizmetler, Gıda üretim güvenliği. Kalite kontrol, Tarım makinaları, tarım ve hayvan foddergter üretim, Büyükbaş hayvancılık çiftlikleri, küçük ölçekli çiftlikler, Üretim ve depolama Yem, Tarım sektöründe leasing, kredi ve yatırımlar, İnşaat ve gıda işleme tesislerinin yeniden, Ulusal pavyonlar
Organizatör :
Expo Centre
Web :
www.agroprodmash-expo.ru/en
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.
Teşvikler :
Teşvikli İŞ & FUAR Gezileri için Uygulama Usul ve Esaslar.!!
Email :
info@fuartakip.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.