Dikkat : Bu fuarın tarihi geçti.Fuar sona ermiştir.

Fuarın bir sonraki tarihini ve daha detaylı bilgilerini organizatörün web sitesinden öğrenebilirsiniz!
fuarlar arasında rahatça dolaşın
fuar resmi

Central Asia Machine World

9.Uluslararası Makine, Metal İşleme ve Otomasyon Fuarı
13~15 Eylül 2018  |  Kazakistan - Almaty
Kazakistan- Almaty
Fuar Kodu :
22789
Fuar Tarihleri :
13~15 Eylül 2018
13.09.2018 - 15.09.2018
ss
fuarı hatırlat
Ülke - Şehir :
Kazakistan - Almaty En iyi Almaty otellerini görün Anlık Almaty uçak seferlerini görün
Sektör :
Makina ve Teknik
Ürünler :
Metal işleme makinaları, kaldırma ve taşıma ekipmanları, vinç ve konveyör bantları, kompresör, pompa, vana, kaynak makinaları, redüktör, test ve kontrol ekipmanları, takım tezgahları, torna tezgahları ve CNC’ler, testereler, frezer, motorlar, dişli kutuları ve aksesuarları, kalıp elemanları, hidrolik presler, metal enjeksiyon, kimya,yüzey işlem teknolojileri, kesici ve tutucu takımlar, profil ve boru işleme mak, yassı metal kesme/işleme makinaları, delme, kesme teknolojileri,iş makinaları, inşaat makina ve ekipmanları, ağaç işleme makinaları, plastik/ahşap işleme makinaları, kablo/tek makinaları, el aletleri, endüstriyel yağlar, PVC ve alüminyum işleme makineleri, sıvı ve havalı hidrolik makine ekipmanları, ısı ölçüm cihazları, hassas mühendislik aletleri, mekanik ölçme ve kontrol
Organizatör :
Central Asia
Web :
www.industryplatform.kz
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.
Teşvikler :
Teşvikli İŞ & FUAR Gezileri için Uygulama Usul ve Esaslar.!!
Email :
info@fuartakip.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.