Dikkat : Bu fuarın tarihi geçti.Fuar sona ermiştir.

Fuarın bir sonraki tarihini ve daha detaylı bilgilerini organizatörün web sitesinden öğrenebilirsiniz!
fuarlar arasında rahatça dolaşın
fuar resmi

ICTS

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuari
19~23 Eylül 2018  |  CIN - Sangay
CIN- Sangay
Fuar Kodu :
22060
Fuar Tarihleri :
19~23 Eylül 2018
19.09.2018 - 23.09.2018
ss
fuarı hatırlat
Ülke - Şehir :
CIN - Sangay harita-map En iyi Sangay otellerini görün Anlık Sangay uçak seferlerini görün
Sektör :
Bilgisayar
Ürünler :
● Telekomünikasyon ve Ağ İletişim değişimi, İletim ve Terminaller ekipmanları, Mobil İletişim ve Terminal Ekipmanları, Yayın ve Uydu Haberleşme Sistemleri ve Hizmetleri, Kablosuz Cihazlar ve Servisler, Telekom Servisi, Internet Information Service, Ağ Tanıla ve Ölçüm Cihazları, Yeni Medya, Mobil Ünite ve Navigasyon Sistemi Uygulama . ● Bilgisayar Donanım ve Yazılım / Sistem Entegrasyonu Bilgisayar, Bilgisayar Ağ Ekipmanları, Bilgisayar Çevre Birimleri ve Aksesuar, Bilgisayar Sistemleri Hizmetler, Veri İşleme, Endüstriyel Yazılım, Uygulama ve Test, Sistem Entegrasyonu. ● Bilgi Güvenliği Donanım Güvenlik Sistemleri, Yazılım, Güvenlik Sistemleri, Şifreleme Teknolojisi ve İletişim Güvenliği, Virüs Koruma Sistemleri, Akıllı Tanımlama Sistemleri, İzleme Sistemleri, Güvenlik duvarları. ● Entegre Devreler ve Elektronik Bileşenleri Yarıiletken Malzemeler ve Cihazlar, Entegre Devreler, Optoelektronik Cihazlar, Elektronik Cihazlar ve Bileşenleri, Baskılı Devre Kartları, Elektronik İmalat Sanayi, Elektronik Ölçme Teknolojileri ve Enstrüman, Gömülü Sistemler, RFID, Sensörler, Yeşil Cihazlar. ● Yeşil Ekran ve AV Ürünleri Düz panel Display Ürün ve Sistem, Dijital Sistem Entegrasyonu Çinili Ekran, 3D Görüntü Tekniği, OLED, Uygulama ve Üretim LED Aksesuar Ürünleri ve Malzeme LED, Paket / Modül, LED Arka Işık, EL LED, LCOS / DLP, EPID, E-KİTAP , E-BOARD, E-KAĞIT, Görüntüleme Cihaz, Malzeme ve Komponent, Ekipmanları, Televizyon ve Ses Ekipmanları Test. ● Güç ve İlgili Ürünler UPS güç, Güç Kaynağı, Araç Güç, Akıllı Güç, Haberleşme Güç Supplie, Regülatör, Transformatörler, Güç Reaktörü, Filtre, Rack, Yenilikçi Güç Kaynağı ve Güç Sistemleri Anahtarlama.
Organizatör :
Ciif Expo
Web :
icts.ciif-expo.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.
Teşvikler :
Teşvikli İŞ & FUAR Gezileri için Uygulama Usul ve Esaslar.!!
Email :
info@fuartakip.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.