Dikkat : Bu fuarın tarihi geçti.Fuar sona ermiştir.

Fuarın bir sonraki tarihini ve daha detaylı bilgilerini organizatörün web sitesinden öğrenebilirsiniz!
fuarlar arasında rahatça dolaşın
fuar resmi

EGYMEDICA 2015

Uluslararası Medikal Fuarı ve Konferansı (TEŞVİKLİ)
07~09 Mayıs 2015  |  MISIR - Kahire
MISIR- Kahire
Fuar Kodu :
1894
Fuar Tarihleri :
07~09 Mayıs 2015
07.05.2015 - 09.05.2015
ss
fuarı hatırlat
Ülke - Şehir :
MISIR - Kahire harita-map En iyi Kahire otellerini görün Anlık Kahire uçak seferlerini görün
Sektör :
Medika
Ürünler :
Hastane ve klinikler için medikal alet, ekipman ve malzemeler, Hastane ve klinikler için tıbbi olmayan alet, ekipman ve malzemeler, Anahtar teslimi projeler; Hastane, klinik ve tıp merkezleri için iç ve dış dekorasyon; Klima ve alt yapı; güvenlik ve yangın önleme. First class hastaneler; Farklı hizmetler sunan tıp merkezleri; Ameliyatlı ve ameliyatsız operasyon hizmeti veren tıp merkezleri; güzellik ve zayıflama merkezleri; Sterilize kür merkezleri, mikroskobik enjeksiyon ve sun’i tozlaşma; Hastalıklar ve kanser için erken teşhis merkezleri; hamilelik ve aile planlama hizmetleri; Erken doğan bebek bakım merkezleri ve kadın sağlığı merkezleri; Teşhis, tedavi ve ameliyat kameraları; Alternatif tedavi hizmetleri ve Ozon kürü. Modern, dijital, patoloji ve kan laboratuarlarında kullanılan malzeme, alet ve ekipmanlar; Laboratuarlarda kullanılan tıbbi olmayan malzeme, alet ve ekipmanlar; Laboratuarlarda kullanılan plastik ve cam malzeme, alet ve ekipmanlar; Kimyasallar, sarf malzemeleri; Elektronik mikroskoplar; Cihazlarda kullanılan lambalar; PCR, araştırma merkezleri ve bilimsel çalışmalar için gerekli olan her şey. İlaç, hap ve iğne sanayii; İlaç dolum makinaları ve üretim bantları; Plastik kutular ve kapaklar; merhem tüp ve kapları; Suda eriyen haplar için aluminyum kutular; İnsanlar için ilaç üretiminde kullanılan her türlü tıbbi müstahzarlar, bitkiler; Güzellik ve cilt koruma ürünleri; Tabii ürünler; Parfümler. Diş kliniklerinde kullanılan alet, malzeme ve ekipmanlar; Dişçi koltukları; Ağız için kullanılan yapay ürünler, dolgu, protez vb.; Dezenfektede kullanılan alet malzeme ve ekipmanlar; Diş kliniklerinde kullanılan ameliyat alet, ekipman ve malzemeleri; Ağız ve diş için kullanılan röntgen alet, ekipman ve malzemeleri; Dişçilikte kullanılan sarf malzemeleri; Dişçi koltukları için lambalar ve yedek parçalar. Fiziksel ortopedik alet ve ekipmanlar, cihazlar; Audio Visual ortopedik alet, ekipman ve malzemeler; Tekerlekli sandalyeler; Özürlüler için alet, ekipman ve malzemeler (banyo, masa, yatak vb.); Kırık tedavisinde kullanılan malzemeler; Tabii tedavi, fizik tedavi ve medikal jimnastik alet, ekipman ve malzemeleri.
Organizatör :
Green Land
Web :
www.egymedica.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.
Teşvikler :
Teşvikli İŞ & FUAR Gezileri için Uygulama Usul ve Esaslar.!!
Email :
info@fuartakip.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.