Dikkat : Bu fuarın tarihi geçti.Fuar sona ermiştir.

Fuarın bir sonraki tarihini ve daha detaylı bilgilerini organizatörün web sitesinden öğrenebilirsiniz!
fuarlar arasında rahatça dolaşın
fuar resmi

CITE 2015

Uluslararası Çin Elektronik Fuarı
09~11 Nisan 2015  |  ÇIN - Shenzhen
ÇIN- Shenzhen
Fuar Kodu :
1848
Fuar Tarihleri :
09~11 Nisan 2015
09.04.2015 - 11.04.2015
ss
fuarı hatırlat
Ülke - Şehir :
ÇIN - Shenzhen harita-map En iyi Shenzhen otellerini görün Anlık Shenzhen uçak seferlerini görün
Sektör :
Elektrik Elektronik
Ürünler :
Dijital görsel-işitsel sergi: Smart TV, stereo, dijital ev, dijital ürünler , mobil akıllı terminal sahası: akıllı telefonlar, tablet PC’ler, akıllı araba , yazılım ve İnternet Pavilion: İnternet, bulut bilişim, büyük veri, yazılım ürünleri. Düz panel ekran, LCD sergisi, OLED sergi, LED sergi, sergi dokunmatik ekran, düz panel ekran ekipman ve malzemeleri sergi.kıllı robot sergisi, 3 boyutlu baskı sergisi.Akıllı şehir sergi, fuar endüstrisinin internet, internet bankacılığı sergi.Elektronik aletlerin ve teçhizatın Müzesi. Dahil: elektronik ekipman, araçlar, test ve ölçüm sergi, elektronik araçlar, özel ekipman sergi.Yeni enerji lityum Salonu. Lityum sergi, ekipman sergi ve lityum malzemeler.yüksek performanslı entegre devreler sergi, high-end bileşenlerin sergi ve özel sergi bileşenleri.
Organizatör :
CEAC
Web :
www.citexpo.org/#2
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.
Teşvikler :
Teşvikli İŞ & FUAR Gezileri için Uygulama Usul ve Esaslar.!!
Email :
info@fuartakip.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.